Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر گفت:‌ «با توجه به سرعت اینترنت، عمدتاً کلاس‌های مجازی این واحد دانشگاهی به‌صورت صوتی برگزار می‌شود و کمتر اتفاق می‌افتد که به صورت تصویری باشد.»

محمدعظیم خدایاری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره مشکلات آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اظهار کرد: «با توجه به سرعت اینترنت، عمدتاً کلاس‌های مجازی این واحد دانشگاهی به‌صورت صوتی برگزار می‌شود و کمتر اتفاق می‌افتد که به‌صورت تصویری باشد؛ اما در آینده به‌هرحال این امکانات پیشرفته‌تر خواهد شد و می‌توانیم دقیقاً به همان صورت که کلاس‌های حضوری برگزار می‌شوند، کلاس‌های مجازی هم برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «یکی از مشکلات آموزش مجازی که واقعاً عده زیادی از آن گله‌مند هستند، سرعت اینترنت است. همه‌جا از اینترنت پرسرعت برخوردار نیستند و این یک ضعف بوده که بعضی مواقع به خاطر نوسان یا سرعت پایین اینترنت، ممکن است بعضی از کلاس‌ها در حال برگزاری دچار مشکل شود یا ارتباط دوسویه بین استاد و دانشجو به‌خوبی برقرار نشود که امیدواریم که با توجه به پیش‌بینی‌هایی که در آینده می‌شود، کلاس‌ها به‌شکل کامل برگزار شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اضافه کرد: «طبیعتاً هر امکان جدیدی یک‌سری مزایا و معایب دارد. برای دوران شیوع کرونا اصلاً برنامه‌ریزی نداشته و به‌ یک‌باره اتفاق افتاد و اعلام شد که امکان حضور دانشجویان وجود ندارد؛ اگر از قبل برنامه‌ریزی کرده بودیم، می‌دانستیم که چه امکانات و تجهیزاتی نیاز است، برای نمونه اگر برنامه داشتیم تمرکز بیشتری بر سرعت اینترنت یا پهنای باند صورت می‌گرفت.»

خدایاری ادامه داد: «ابتدا به‌دلیل اینکه آموزش مجازی تقریباً برای استادان و دانشجویان تجربه نشده بود، این ترس وجود داشت که ممکن است نتوانیم از عهده آن بربیاییم یا نتوانیم مطالبی که بخواهیم در کلاس منتقل کنیم، به‌درستی منتقل شود؛ اما با برگزاری دوره‌ها به‌مرور این ترس از بین رفت. دانشجویان اکنون در منزل، محل کار یا هر جایی که هستند، می‌توانند به کلاس مجازی ورود کرده و مطالب بگیرند. نگرانی که در ابتدا وجود داشت، منتفی شده و از سوی دیگر ترس درگیر شدن با بیماری را هم از بین رفته است.»

مشارکت 65 درصدی دانشجویان واحد ملایر در آموزش مجازی

وی درباره اقدامات واحد دانشگاهی ملایر در برگزاری کلاس‌های مجازی عنوان کرد:‌ «از همان ابتدا که مقرر شد کلاس‌ها به‌صورت آنلاین برگزار شود، تعریف دروس و اطلاع‌رسانی به همه دانشجویان انجام شد و در تعطیلات نوروز، بخشی از استادان کلاس‌های خود را آغاز کردند. تاکنون تقریباً 84 درصد کلاس‌های این ترم تعریف‌شده و استادان کلاس‌های خود را تشکیل داده‌اند و بر اساس آمار گرفته‌شده تقریباً 65 درصد دانشجویان مشارکت فعال داشتند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر مطرح کرد: دلیل مشارکت‌نکردن تعدادی از دانشجویان در کلاس‌های مجازی به این دلیل بوده که یا دسترسی به اینترنت نداشتند و یا بنا به دلایلی نتوانسته وصل شوند؛ البته ما مجوزی هم داشتیم که در کنار این موضوع، استادان بتوانند کلاس‌های آفلاین خود را هم داشته باشند. حالا یا بر بستر LMS کلاس تعریف شود یا در قالب نرم‌افزار «سیدا» که امکان برگزاری کلاس‌ها به‌صورت آنلاین را هم داشت.

خدایاری خاطرنشان کرد: «خوشبختانه مشکلات روزبه‌روز کمتر شده، شاید در ابتدای برگزاری کلاس‌ها هم استادان و هم دانشجویان مشکلاتی داشتند؛ اما امروز این مشکلات به حداقل رسیده و با توجه به بازخورد گرفته‌شده توسط پشتیبان کلاس‌ها در طول روز شاید در حد دو سه مورد مشکلاتی بروز کند در واقع مشکل در برقراری ارتباط در درس یا به بخش خصوصی مربوط بوده و یا در بخش اتصال.

وی درباره امکانات و تسهیلات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در آموزش غیرحضوری گفت: «امکانات موجود در آموزش مجازی را واحد الکترونیک تهران در اختیار این واحد دانشگاهی قرار داده است. علاوه بر این نرم‌افزار سیدا را هم داشتیم. با توجه به امکانات این واحد دانشگاهی در آموزش مجازی اگر بعضی از استادان نمی‌توانستند در منزل کار خود را انجام دهند در دانشگاه حضور یافته و کلاس‌ها را به‌صورت آنلاین برگزار می‌کردند.»

استفاده از آموزش مجازی برای آموزش‌های مهارتی در آینده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر اضافه کرد:‌ «آموزش مجازی شاید به‌نوعی فرصتی برای همه واحدهای دانشگاهی بود. در مقایسه با بعضی از دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه خیلی خوب عمل کرده و تجربه خیلی خوبی شد تا در آینده بتوانیم از آموزش مجازی استفاده کنیم و برای آموزش دروسی مانند آموزش‌های مهارتی، آموزش‌های ضمن خدمت یا بعضی از دوره‌هایی که شاید به‌صورت مجازی هم می‌توان برگزار کرد و حالا با توجه به تجربه‌ای که در این زمینه کسب کرده‌ایم، می‌توانیم آنها را برگزار کنیم.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی ملایر آموزش غیرحضوری آموزش مجازی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر واحد دانشگاهی برگزاری کلاس ها کلاس های مجازی سرعت اینترنت آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر یک روزه خود به عسلویه، ضمن دیدار با علمای اهل سنت و امامان جمعه عسلویه و نخل تقی از چند مجتمع پتروشیمی مستقر در عسلویه بازدید و با مدیران شرکت پتروشیمی دماوند و مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی دیدار و بستر‌های همکاری دانشگاه با صنایع را تشریح کرد.

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای در حاشیه این دیدار‌ها با تأکید بر اینکه در سه سال گذشته، گسترش حوزه فناوری در دانشگاه از تأکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوده، اظهار کرد: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحد‌های فناور بازدید کنند.

وی با بیان اینکه شرایط مناسب رفاه و آرامش در دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده، عنوان کرد: هر سال شاهد رشد جمعیتی مناسب از لحاظ تعداد دانشجو در دانشگاه هستیم. ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در ۸۰۰ مدرسه در سراسر کشور در حال تحصیل بوده و ۳۰ هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند که با افزایش واحد‌های بین‌الملل، هدف‌گذاری برای ۱۰۰ هزار دانشجو صورت گرفته است. ضمن اینکه در شرایط تحصیل دانشجویان غیرایرانی با تأکید بر پاسداشت زبان فارسی، تدریس به زبان رسمی کشور صورت می‌گیرد.

سروری‌مجد با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیاز‌ها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.

دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.

سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.

وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.

دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند

مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.

غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.

وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور