Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:32:50 GMT

رشته مهندسی صنایع مبلمان ملایر هنوز دانشجو ندارد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۵۰۱۱

رشته مهندسی صنایع مبلمان ملایر هنوز دانشجو ندارد

ایسنا/همدان رئیس ‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر گفت: مجوزهای لازم برای راه اندازی رشته مهندسی صنایع مبلمان در این مؤسسه از وزارت علوم دریافت شده اما هنوز دانشجویی پذیرش نداشته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین علی امامی فر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مهمترین وظیفه دانشگاه ها در عصر حاضر تولید علم مفید و تربیت نیروهای کارآمد برای تحقق اهداف متعالی مراکز آموزش عالی و جوامع بشری است، اظهار کرد: چشم انداز ما تبدیل کردن این مرکز به یک مجموعه علمی و اخلاقی بزرگ برای تربیت نیروهای متخصص، با اخلاق و کارآمد است و طی سال های اخیر گام های مثبتی در راستای تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین برداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طی هفت سالی که از فعالیت این ‏مؤسسه می گذرد، حدود ۹۰۰ دانشجو فارغ التحصیل شده اند، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ دانشجو در ۱۵ کد رشته شامل مدیریت، حسابداری، حقوق قضایی، کشاورزی، مهندسی نرم افزار، مهندسی صنایع مبلمان، مهندسی عمران، برق و مکانیک، در مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول تحصیل بوده که بیشتر دانشجویان بومی شهرستان و روستاهای اطراف آن هستند و تعداد قابل توجهی دانشجو نیز از شهرهای بروجرد، نهاوند، تویسرکان، اراکو تهران داریم.

امامی فر افزود: با توجه به اینکه اکثر دانشجویان ما بومی شهرستان هستند پس نیازی به خوابگاه نیست اما برای رفاه حال دانشجویانی که از شهرهای و استان های اطراف به این مؤسسه رفت و آمد دارند، با رایزنی با سایر دانشگاه های ملایر چون دانشگاه ملی و دانشگاه آزاد، امکان استفاده از خوابگاه های آنها برای دانشجویان ما فراهم شده است.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از آزمایشگاه های تخصصی رشته ها را داخل مرکز داریم و در صورت نیاز دانشجویان می توانند با هماهنگی به عمل آمده از آزمایشگاه های تخصصی سایر مراکز آموزش عالی ملایر نیز بهره مند شوند، خاطرنشان کرد: در این مرکز ۶۰ درصد شهریه وزارت علوم را از دانشجویان دریافت می کنیم و حتی در دریافت شهریه برخی رشته ها تا ۵۰ درصد نیز تخفیف می دهیم. این مرکز امکان ادامه تحصیل را برای کارمندان و سایر شاغلان فراهم کرده است چرا که بیشتر کلاس های مؤسسه در روزهای پنج شنبه و جمعه دایر است و علاقمندان به ادامه تحصیل می توانند با فراغ بال ثبت نام کنند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه ملایر شهر ملی مبل منبت و در آستانه جهانی شدن است بنابراین با توجه به وجود رشته مهندسی صنایع مبلمان در این مؤسسه چه گامی در این زمینه برداشته شده است؟ گفت: محل این مرکز در شهرک مبل قرار گرفته که مزیتی بزرگ محسوب می شود، از سوی دیگر با توجه به زیرساخت های موجود مجوزهای این رشته از وزارت علوم دریافت شده اما هنوز دانشجویی پذیرش نداشته ایم.

امامی فر به وجود یک مشکل اساسی در جذب دانشجو در این رشته اشاره کرد و افزود: وزارت علوم پیش نیاز جذب دانشجو را داشتن مدرک دیپلم ریاضی فیزیک و یا مدرک پیش دانشگاهی درنظر گرفته این درحالیست که رشته مهندسی صنایع مبلمان بیشتر به حوزه کاری هنرستان ها و فنی و حرفه ای نزدیک است.

وی با تأکید بر اینکه وزارت علوم باید انتخاب این رشته دانشگاهی را برای دانش آموزان هنرستان ها لحاظ می کرد نه رشته های نظری، اضافه کرد: به همین علت هنوز پذیرش دانشجو نداشتیم و درصدد اصلاح و رفع این مشکل هستیم.

رئیس ‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر بیان کرد: براساس ضوابط وزارت علوم، مؤسسه باید زیر نظر و با تصمیمات هیئت امنا، اداره و مدیریت شود به همین علت اعضای هیئت امنا را علاوه بر خودم شامل حجت الاسلام احسان ترکاشوند، دکتر فرشاد دشتی، دکتر محسن ذوالفقاری، دکتر محمد ملکی، دکتر سعید باقری و دکتر حسن ساری‌خانی به وزارت علوم معرفی کرده و پس از تأیید از سوی وزیر علوم، نخستین جلسه هیئت امنا را در مهرماه تشکیل دادیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مهمترین هدف ما در حال حاضر ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در این مرکز این، تصریح کرد: به تعبیر و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، دانشگاه ها باید تمدن ساز باشند و این مهم جز با ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش محقق نمی شود.

وی با بیان اینکه دریافت مجوز رشته های حقوق، مدیریت، مهندسی کامپیوتر و حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد یکی دیگر از اهداف امسال مرکز به شمار می رود و در این راستا با وزیر علوم ملاقاتی داشتیم و قول مساعد را از وی گرفتیم، اظهار کرد: امروزه جوامع به دانشگاه های نسل سوم نیازمند هستند تا متناسب با نیازمندی ها، پتانسیل ها و ظرفیت موجود در آن منطقه با استفاده از تخصص و دانش علمی اساتید و دانشجویان به سمت کارآفرینی پیش بروند بنابراین ما نیز در این مؤسسه در رشته های مکانیک و کشاورزی به دنبال کارآفرینی هستیم.

امامی فر یادآور شد: به همین منظور طبق توافق صورت گرفته با سازمان فنی و حرفه ای مقرر شده است در کنار آموزش تخصصی ما، کلاس و کارگاه آموزشی یک سری دروس مشترک توسط این سازمان برای دانشجویان برگزار و در پایان برای دانشجویان گواهی مهارت صادر شود که با این اقدام دانشجویان هم مدرک کارشناسی معتبر را از این مؤسسه و هم گواهی مهارت های مختلف را از فنی و حرفه ای دریافت می کنند که در جذب بازار کار شدن و حتی کارآفرینی آنها نقش مهمی ایفا می کند.

رئیس ‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر در بخش دیگری از سخنانش درباره نیازمندی ها و کمبودهای این مرکز نیز خاطرنشان کرد: زمین و ساختمان این مؤسسه متعلق به ما نبوده و استیجاری و ملک سازمان فنی و حرفه ای است که امیدواریم مسئولان شهرستان مساعدت لازم را در زمینه اختصاص زمینی به این مؤسسه مبذول دارند البته به تازگی در نشستی با فرماندار ملایر قول مساعد وی را گرفتیم که با همکاری سایر نهادها و ادارات این مهم محقق شود.

‏مؤسسه آموزش عالی ایمان و اندیشه ملایر در ابتدای مهرماه سال ۹۱ تأسیس شد، این مرکز، ‏یک مؤسسه غیرانتفاعی و خودگردان بوده و هیچ گونه بودجه و اعتبار دولتی دریافت نمی کند و زیر نظر وزارت علوم مدارک دانشجویان صادر می شود.

انتهای پیام‏

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی وزارت علوم مبلمان دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان

مریم حاجی‌ابراهیمی گفت: از این تعداد دوره آموزشی، ۲۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع‌دستی برای ۶۱۰ هنرمند از جمله رنگرزی سنتی، رودوزی‌های سنتی، زنجیره ارزش خرد، توانمندسازی فعالان صنایع‌دستی، آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی دیجیتال، بازرگانی و صادرات، استانداردسازی، طراحی ظروف موزه‌ای رشته سفال و فلز، جایگاه سفالینه‌های منقوش جرجان در دوران معاصر، طراحی محصول سوزن‌دوزی ترکمن برگزار شد.

او افزود: همچنین ۱۵ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی هم برای ۲۲۹ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، چرم و تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، ابریشم‌بافی، نساجی سنتی در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد.

حاجی‌ابراهیمی گفت: در سال ۱۴۰۲ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی هم پرداختند.

او افزود: امسال اجرای دوره‌های آموزشی در رشته‌های اولویت‌دار و سایر رشته‌های صنایع‌دستی استان بر اساس ظرفیت‌سنجی به ترتیب اولویت در شهر‌ها و روستا‌های استان، خصوصاً شهر و روستا‌های ملی به‌منظور برندسازی جغرافیایی و مکانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد